Spectaculars

Uniper

Groene stroom

Mc Flurry

McDonald’s deelde zaterdag gratis ijsjes uit in Amsterdam. Toen zaterdag de temperatuur in Amsterdam op het Damrak boven de 38,6 graden kwam, opende een abri zich automatisch en konden passanten een beker meenemen. Deze beker kon in de vier dichtstbijzijnde McDonald’s restaurants worden gevuld met een McFlurry-ijsje.

Nieuwe AH Commercial

Mee mogen werken aan de nieuwe AH Commercial.

ING Pijlen

In opdracht van Millro BV hebben wij twee gigantische pijlen samengesteld. De delen zijn computer gestuurd gefreesd. Samengesteld en voorzien van een laag PU Hardcoat en in kleur gespoten.

Samsung Galaxy Mega

In opdracht van JCDecaux hebben wij ter ondersteuning van de campagne voor Samsung de Galaxy S4 Mega spectacular in detail gebouwd.

Grote interactieve iPhone blow-up

Voor Oranje Hotels in Noordwijk hebben wij een aantal I-phone-spectaculars gebouwd met daarin 42" en 55" touch-screens en een ingebouwde computer waarop alle info gezet kan worden. Het touch-screen functioneert ook als een smartphone.

Ice Age 4 eikel

In opdracht van JCDecaux hebben wij ten behoeve van de film Ice Age 4 een grote eikel gebouwd en deze geplaatst op een abri op het Leidseplein te Amsterdam.

Grote fles Leffe Royale

Inbev brengt een nieuw bier, Leffe Royale, op de markt en heeft ons gevraagd een blow-up te maken ter ere hiervan.

Sleehelling Citymall Almere

In opdracht van Unibail Rodamco hebben wij voor bij de Citymall in Almere een sleehelling gebouwd van circa acht meter hoog. Deze helling is als toevoeging voor de slee die we vorig jaar rond de kerstperiode ook al gebouwd hebben.

Yacht bloemen

In opdracht van JCDecaux hebben wij voor Yacht een aantal bloemen gemaakt. Deze bloemen zijn bij bilboards geplaatst ter ondersteuning van de campagne 'Time to grow.'

Eneco Windenergie

In opdracht van JCDecaux hebben wij voor een nieuwe Eneco Windenergie campagne een set aan 3D windmolens gebouwd. Deze zijn uitgerust met een motor om het gehele bouwwerk te laten bewegen.

Opgeblazen Nike Air Citius+ 3MSL

In opdracht van Found hebben wij een nieuw model Nike Air schoen opgeblazen en nagemaakt. Deze spectacular is geplaatst in sportwinkels in diverse grote steden.

Billboard ter gelegenheid van bijzondere neusapen in de Apenheul

In opdracht van JCDecaux hebben wij voor extra aandacht gezorgd ter gelegenheid van de geboorte van een aantal bijzondere neusapen in de Apenheul. Deze spectacular is op twee plaatsen ingezet in Nederland: In het centrum van Utrecht(14 dagen) en bij de RAI te Amsterdam.

KPN Goeie Deals

In opdracht van JCDecaux en TBWA hebben wij in een tramhalte op het Rembrandtplein in Amsterdam deze blow-up voor KPN gebouwd en geïnstalleerd.

BlowUp Media Backlit

Voor BlowUp Media hebben wij een backlit installatie van 20 x 3,5 meter gebouwd. Deze is geplaatst op de hoek van de Prins Hendrikkade - Damrak, tegenover het Station in hartje Amsterdam.

Adidas F50 Adizero tramhalte

In opdracht van JCDecaux hebben wij een tramhalte op het Leidseplein in Amsterdam omgebouwd tot een halte waarvan het leek alsof deze helemaal kromgetrokken was door de snelheid van de nieuwe topschoen van Adidas.

Chivas: invest in friendship

In opdracht van Blow-up media hebben wij voor Chivas whisky een klasse uitstralend trio gebouwd ter promotie van dit whisky-merk.

24 uur van de reclame

Voor de 24 uur van de reclame hebben we in opdracht van JCDecaux een halte omgebouwd

Deloitte Golfbal

Voor Deloitte hebben we een golfbal gebouwd voor de KLM Dutch Open. Deze golfbal is hol van binnen en is uitgerust met banken. Een 2e golfbal is in statische vorm gebouwd als indoor promotie van Deloitte.

Atos grote groene stoel

In opdracht van Krachtvoer hebben wij een grote bureaustoel gemaakt welke zelfs is bekleed met kunstleer. Bekijk ook de video.

Efteling klauw

In opdracht van JCDecaux hebben wij voor de Efteling een klauw gemaakt. Het thema hiervan is Joris en de Draak. Deze klauw is geplaatst op een tramhalte voor het concertgebouw in Amsterdam.

Van A naar Beter: Spaden

In opdracht van Interbest en Rijkswaterstaat hebben wij een aantal spaden gemaakt welke uit de mast van Interbest steken. Deze zijn ter ondersteuning van de "van A naar naar Beter" campagne over wegwerkzaamheden.

Sony 3D World

In opdracht van Interbest hebben wij voor Sony 3D World een 3D voorstelling van een goal gemaakt ter promotie van de Sony 3D tv. Deze opstelling is tevens genomineerd geweest voor beste outdoor campagne van de maand.

De grootste Coca Cola automaat van Nederland

In opdracht van blowUp media hebben wij voor Coca Cola een gigantische frisdrankenautomaat gebouwd van bijna 12 meter hoog en 5 meter breed. Deze is geplaatst op de Hoogstraat/Vlasmarkt te Rotterdam. Hierin is een SMS-module gemonteerd die de uitgifte van een blikje Coca Cola activeert. Deze automaat is gebouwd ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Coca Cola Light.

Arrenslee winkelcentrum Almere

Voor in de Citymall 036 te Almere hebben wij in opdracht van Unibail Rodamco een complete kerstsetting gebouwd met een arrenslee, de kerstman en zes rendieren. Alles is aangekleed met een verlichte maan, een aantal besneeuwde kerstbomen en een blokhut. Bezoekers konden in de slee gaan zitten voor een digitale foto.

Stopcontact Eon

In opdracht van Kubik hebben wij voor bij de centrale van Eon op de Maasvlakte een groot stopcontact gebouwd.

Kano KNGF

In opdracht van Interbest hebben wij voor het Koninklijk Nederlands Genootschap van Fysiotherapeuten een kano, inclusief passagiers gemaakt die er letterlijk uitnalde.

Giant Birds

In opdracht van Reklaspits en Unibail Rodamco hebben we voor een winkelcentrum in Amstelveen 3 grote vogels gebouwd. Deze zijn gebaseerd op een schaalmodel, alle verhoudingen zijn hierbij exact overgenomen.

Electrabel: Gigantisch stopcontact

In opdracht van Interbest en in samenwerking met KoenseSeverein hebben wij een gigantisch stopcontact gebouwd voor Electrabel. Deze hebben wij geplaatst op de mast langs de A28.

Nissan: Knop

In opdracht van Blow-up Media hebben wij voor Nissan een grote rode drukknop gemaakt. Deze is geplaatst op een groot kantoorpand. Er was dan ook flink wat zwaar geschut nodig om het bouwwerk te plaatsen.

ABN Amro: Mast, Hoog tijd...

Voor een campagne van ABN Amro hebben wij een papierwerkstapel gemaakt voor bovenop de mast van JCDecaux.

Randstad: Olympische spelen

Voor op de mast van JCDecaux hebben wij 2 draaiende schaatsers geplaatst. Deze schaatsers zijn nauwkeurig gebaseert op het natuurlijk menselijk lichaam. Om de beweging zo natuurlijk mogelijk te krijgen, is Erben Wennemars speciaal de baan opgegaan.

Radio538: Logo op de mast

In opdracht van JCDecaux hebben wij voor Radio538 het logo bestaande uit 2 bollen met een doorsnee van 5 meter gemaakt en op de reclamemast geplaatst.

ABN Amro: Parkeermeter

In opdracht van JCDecaux hebben wij een gigantische parkeermeter gebouwd en op de mast geplaatst. De parkeermeter is compleet met een verlicht display.

Postbank: Leeuw

Voor de postbank hebben wij de welbekende blauwe leeuw gemaakt. Deze is opgehangen aan de mast van JCDecaux. Deze mast en de leeuw zijn later ook in Madurodam op miniatuurschaal geplaatst.

BOS: Boeddhabeeld

In opdracht van JCDecaux en de Boeddhistische omroep stichting hebben wij een boeddha groots opgeblazen en op de reclamemast van JCDecaux geplaatst.

ABN Amro: Windenergie

Voor ABN Amro hebben wij, wederom voor op de mast van JCDecaux een windmolen gemaakt en geplaatst.

Logitech: Webcams

In opdracht van JCDecaux hebben wij 3 webcams van Logitech gemaakt. Deze zijn geplaatst op de mast.« Categorieën