Art-contracting

Restauratie beelden Jeroen Bosch

Deze beelden hebben wij 7 jaar geleden geleverd ter gelegenheid van het Jeroen Boschjaar. Deze 4 beelden die deel uit maken van een serie van 9 stuks drijven in het water op de zogenaamde “kunstroute.” Het was eigenlijk de bedoeling dat de beelden slechts twee jaar mee zouden gaan. Weer, wind en baldadigheid hebben een slechte invloed gehad op de kwaliteit van de beelden. Nu, na 7 jaar beginnen ze, gerestaureerd en wel, aan hun “tweede leven!”

Stationnement Genant

Dit kunstwerk hebben wij 3 jaar geleden als tijdelijk object gebouwd in opdracht van Wim T. Schippers. Het heeft ruim 3 jaar op een kunstbienale in Leeuwarden gestaan en is aangekocht door de VPRO. Hierbij foto's van de demontage onder de "bezielende" leiding van de ontwerper. Het kunstwerk heeft zijn definitieve "rustplaats" gekregen in Hilversum bij de VPRO studio's. Geenstijl.nl heeft verslag gedaan van de opening: Bekijk de video

Klaprozen zwembad Kikkerfort in Breukelen

Voor in zwembad Kikkerfort in Breukelen hebben wij in opdracht van Etaform ter decoratie van het zwembad een paar potten met klaprozen gemaakt.

Kop Lelystad

Dit hoofd hebben wij gemaakt in opdracht van Bureau Reuring en de gemeente Lelystad. Het is een ontwerp van Henk Hofstra en is uitgekozen voor het project "Lelystad Museumstad".

Beuk3 - DREDD

Voor de kunstenaar Andre Smits (DREDD) hebben wij een kunstwerk gebouwd, genaamd Beuk3. Het kunstwerk is door hem op geheel eigen wijze gedecoreerd. "Een bijzondere boom als herkenningspunt in Rotterdam Delfshaven. De boom is ook een symbool van de zorg voor het groen die hier altijd actueel is." Bekijk hier een filmpje over dit kunstwerk.

Jeroen Graus - Diendea: Ei

Voor de kunstenaar Jeroen Graus hebben wij een Ei gemaakt wat als onderdeel diende in een van zijn kunstwerken. Met dit ei visualiseert hij de samensmelting tussen leven (het ei) en techniek (de grijze ronddraaiende objecten). Dit idee is gebaseerd op de ontwikkelingen om chips en computer gerelateerde onderdelen te gebruiken in het menselijk lichaam.

Bomen in een zwembad

In opdracht van Etaform hebben wij de objectcoating gedaan voor een aantal bomen. Deze bomen zijn geplaatst in een zwembad in Lelystad.

Nicolas Dings: Objectcoating

Voor de kunstenaar Nicolas Dings hebben wij de objectcoating gedaan van een aantal beelden.

Aanpassing voorgevel Bunnik Plants

Voor Bunnik Plants te Bleiswijk hebben wij een aanpassing gedaan aan de voorgevel welke erg mooi in het geheel van de rest van het bedrijfspand past.

Henk Hofstra: Art-Eggcident

8 grote spiegeleieren van 30 meter doorsnede en tien eieren van 7,5 doorsnede met een dooier van 2,3 meter vormen tezamen een kunstwerk van 14000 vierkante meter op het Wilhelminaplein/Zaailand in Leeuwarden. De dooiers 2,3 meter zijn door ons gemaakt.

Rabobank: Muurdecoratie

In de vestiging van de Rabobank op de Dam in Amsterdam hebben wij in opdracht van Vorm&Decor voor een unieke wanddecoratie en balie gezorgd.

Olga Lozeman: Tafelvoetballers

In opdracht van Olga Lozeman hebben wij 5 tafelvoetballers gebouwd.

Kramer Kunstwerken: Viss`n in Breskens

In opdracht van Albert Kramer hebben wij 3 door hem ontworpen vissen gebouwd. Deze vissen staan tussen fonteinen op het Spuiplein in Breskens.

Ine Boeijen: Tafel

Voor de kunstenares Ine Boeijen hebben wij een door haar ontworpen tafel gebouwd.

Bureau D`ARTS: Kunstroute

In opdracht van bureau D`ARTS hebben wij een aantal kunstobjecten gemaakt aan de hand van een schilderij van Jeroen Bosch. Deze zijn geplaatst langs de kunstroute te s'Hertogenbosch.

Wim T. Schippers: Stationnement Genant

Voor in het Park van Ype te Tytsjerk hebben wij deze gigantische drol gebouwd en geplaatst.« Categorieën