3D Blow-ups

Fantasie plant

Voor een beurs hebben wij deze fantasie plant gebouwd.

Jack the Slayer lianen

Ter promotie van de film Jack the slayer hebben we 3D lianen gebouwd die aan Mupi's van JCDecaux in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn gemonteerd.

Pitch&Putt Golfbal

In opdracht van Koppelman Reclame te Groenlo hebben wij wederom een Golfbal inclusief standaard voor een Fiat 500 gebouwd.

Viltstift Blow-up in ODA-beeldenpark te Venray

Ter gelegenheid van een cultuurmanifestatie in de provincie Limburg hebben we van MANA uit Heerlen de opdracht gekregen om een megaviltstift te bouwen, die voor deze cultuurmanifestatie in het ODA-beeldenpark in Venray is geplaatst.

Canei Blow-up op dak van Fiat

In opdracht van Styles Concepts en Winetracks International hebben wij tweemaal een Fiat500 'ge-wrapt' in matzwarte folie en voorzien van een Canei fles Blow-up op het dak.

Golfbal op Fiat 500 Marveld

Voor op een Fiat 500 van Marveld recreatie hebben we een golfbal gemaakt.

Pharox hangtafel

Voor het LED-lampen merk hebben wij voor op de beurs een hangtafel gemaakt. Deze hangtafel is een exact schaalmodel van het product van Pharox.

Garage Winter: Steeksleutel

In opdracht van garage Winter hebben wij een steeksleutel gebouwd. Hierbij zijn zijn de uitgesneden letters verlicht.

Hi: Waar zit wie campagne

In opdracht van FHV BBDO hebben wij tientallen paarse helmen gemaakt. Deze zijn gebruikt in een campagne voor de "Waar zit wie"-dienst van Hi.

Toorts Jeugdcentrum de Sprint

In opdracht van Bestwerk en de Hoenderloo Groep hebben we voor Jeugdcentrum de Sprint het logo in 3D gebouwd. Deze blow-up is gebouwd op basis van een 3D-model.

Een boodschap die blijft plakken

Voor een campagne van Nederland Schoon hebben wij in opdracht van JCDecaux een aantal kauwgom blow-ups gemaakt. In combinatie met de posters leverde dit een resultaat op met veel bekijks. Bekijk het filmpje waarop de boodschap duidelijk word.

Staatsloterij vissen

In opdracht van JCDecaux zijn er voor de staatsloterij tientallen vissen gemaakt die gemonteerd zijn aan Mupi's in verschillende grote steden in Nederland. De campagne waarin deze vissen zijn gebruikt is uitgeroepen tot beste outdoor campagne van de maand.

Tomatenplant in Tomatoworld

In opdracht van Zuidkoop hebben wij voor Tomatoworld een gigantische stengel van een tomatenplant gemaakt.

Diversen

Hieronder staan een aantal afbeeldingen van diversen projecten. Voor opdrachtgevers waaronder museum het Valkhof, Unidek, Artis en Lely.

Schenkeveld tomaten, tomatentros

Voor Schenkeveld tomaten hebben wij een tros tomaten nagebouwd en geplaatst in het water.

Paprimaten in De Lier

In opdracht van de Gemeente De Lier hebben wij voor op een rotonde Paprimaten gemaakt. Het ontwerp is afkomstig van Zuidkoop(Koos Zuidgeest).

ABN Amro: Hoog tijd...

Voor een campagne van ABN Amro zijn samen met een grote stapel op de mast van JCDecaux, deze kleine stapels van 3,5 meter onder billboards van JCDecaux geplaatst.

`Peanutball` op het dak van abri`s

In opdracht van JCDecaux hebben wij Blow-ups gemaakt van M&M`s in de stijl van het EK. Deze zijn geplaatst op abri`s in Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem.

Aardappelschil Nedato B.V.

In opdracht van Nedato B.V. hebben wij een aardappelschil gemaakt.

Heineken Beertender

In opdracht van JCDecaux hebben wij voor Heineken de taphendel gebouwd.

Klomp Bastion Hotels

Voor Bastion Hotels hebben wij een klomp gebouwd en deze op een Rolls Royce gemonteerd.

Caleffi thermostaat en bijen

Voor Caleffi hebben wij een bij en een thermostaat gebouwd ten behoeve van een beurspresentatie.

Brillen Reaal

In opdracht van JCDecaux hebben wij voor Reaal een aantal brillen gebouwd welke geplaatst zijn in verscheidene bushokjes. Zo zijn ze een stuk van een komisch geheel.

Optimel pak

In opdracht van JCDecaux hebben wij een aantal pakken van optimel nagemaakt. Deze zijn geplaatst op vitrines van JCDecaux.« Categorieën